Home Imagini cu Mos Craciun
Imagini cu Mos Craciun
Imagini cu Mos Craciun PDF Imprimare Email
Imagini cu Mos Craciun
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:34

In cele mai multe imagini si poze cu Mos Craciun acesta este infatisat ca un batranel cu barba lunga si plete albe. In aceste imagini cu Mos Craciun, el este imbracat intr-un costum rosu cu alb. Mos Craciun este vazut ca un simbol al sarbatorilor de iarna, iar in perioada aceea apar foarte multe imagini cu Mos Craciun.

De obicei, aceste imagini cu Mos Craciun au rol pur decorativ. In preajma Craciunului oamenii decoreaza mediul in care traiesc cu imagini cu Mos Craciun. Sunt si imagini cu Mos Craciun care promoveaza anumite evenimente sau produse. In multe imagini cu Mos Craciun, acesta apare fie in sanie alaturi de reni, fie in casele oamenilor, langa brad impartind cadourile asteptate de copii.Sunt si desene cu Mos Craciun in care acesta citeste scrisori primite de la copii. De asemenea, exista imagini cu Mos Craciun care se plimba cu sania sa zburatoare pentru a imparti cadouri. In aceste imagini cu Mos Craciun sania zboara in noaptea de 24 spre 25 decembrie, deasupra caselor oamenilor.

Aceste imagini cu Mos Craciun sunt cunoscute peste tot in lume. Mos Craciun apare in traditiile si sarbatorile multor popoare. Gasim imagini cu Mos Craciun, atat in tarile europene si in America, cat si in Japonia, China, Egipt, Turcia, Iran sau Afganistan. Aceste imagini cu Mos Craciun au devenit o buna modalitate de marketing. Multe magazine, mall-uri si centre comerciale se folosesc de imagini cu Mos Craciun pentru a fi vizitate.Chiar daca mitul lui Mos Craciun difera de la zona la zona, Mos Craciun este cunoscut in orice parte a lumii. Uneori, mitul lui Mos Craciun primeste valente specifice unui anumit popor. De exemplu, in Australia exista imagini cu Mos Craciun in care acesta imparte cadourile nu dintr-o sanie zburatoare, ci de pe o placa de surf. In Elvetia, sunt imagini cu Mos Craciun care il infatiseaza pe acesta pe schiuri, intr-o statiune.

Ultima actualizare în Joi, 05 Mai 2011 08:58
 


Sondaje

Vine Mos Craciun la dv. in fiecare an?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com