Home Mos Craciun cu plete dalbe
Mos Craciun cu plete dalbe
Mos Craciun cu plete dalbe PDF Imprimare Email
Mos Craciun cu plete dalbe
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:39

Imaginea lui Mos Craciun cu plete dalbe este cunoscuta in intreaga lume. Actuala imagine a lui Mos Craciun cu plete dalbe s-a nascut in secolul al-XIX-lea si s-a mentinut pana in prezent. Cantecele, filmele, poeziile si televiziunea au facut ca imagini cu Mos Craciun cu plete dalbe sa fie o figura prezenta in fiecare an in casele oamenilor.

Mos Craciun cu plete dalbe este unul dintre simbolurile Craciunului. In fiecare an, copiii il asteapta pe Mos Craciun cu plete dalbe. In toate povestile, Mos Craciun calatoreste in fiecare an, in noaptea de Ajun pentru a imparti cadouri copiilor. Mos Craciun cu plete dalbe are o lista cu numele tuturor copiilor care au fost cuminti, dar si cu numele celor care nu au fost cuminti. In culturile unor popoare se zice ca Mos Craciun cu plete dalbe imparte cate un carbune copiilor rai.

Exista versiuni ale lui Mos Craciun cu plete dalbe in care acesta nu are o barba lunga alba si nici mustata. Insa, aceste aspecte ce-l privesc pe Mos Craciun cu plete dalbe difera de la caz la caz. De-a lungul timpului multi artisti au incercat sa schimbe unele caracteristici ale lui Mos Craciun cu plete dalbe. Unii dintre acestia i-au schimbat costumul in alte culori, altii l-au intinerit. Schimbarea aspectului lui Mos Craciun cu plete dalbe a avut, deseori scopuri de marketing.

Moc Craciun cu plete dalbe ramane o figura importanta pe plan international. Chiar daca in unele tari, Mos Craciun cu plete dalbe a avut parte de unele modificari, acestea nu i-au afectat imaginea atat de tare. Mos Craciun cu plete dalbe ramane aceeasi figura indragita de multi oameni.

Mos Craciun cu plete dalbe nu este numai prietenul copiilor. Adesea, adultii sunt mai incantati de Mos Craciun cu plete dalbe decat cei mici. Sunt persoane carora le place sa se costumeze in Mos Craciun cu plete dalbe in fiecare an. In plus, sunt persoane care incearca sa creada in existenta lui Mos Craciun cu plete dalbe pentru a intra in spiritul sarbatorilor de iarna.

Ultima actualizare în Miercuri, 11 Mai 2011 08:25
 


Sondaje

Vine Mos Craciun la dv. in fiecare an?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com