Home Mos Craciun desene animate
Mos Craciun desene animate
Mos Craciun desene animate PDF Imprimare Email
Mos Craciun desene animate
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:41

De cele mai multe ori Mos Craciun in desene animate este umanizat. Mos Craciun in desene animate de acest gen apare ca un batran care, in drumul sau spre casele oamenilor are parte de diferite intamplari. Mos Craciun in desene animate de acest tip este intotdeauna imbracat in clasicul costum rosu si alb.Mos Craciun in desene animate poate sa apara alaturi de alte personaje, in functie de tema. Cel mai frecvent Mos Craciun in desene animate apare inconjurat de prietenii sai: elfii, renii. De asemenea, Mos Craciun in desene animate poate aparea alaturi de animale sau copii carora le imparte cadouri.

Mos Craciun in desene animate poate fi interpretat si de animale. Intr-o varianta Disney Mos Craciun in desene animate este interpretat de faimosul Mickey Mouse. De asemenea, in varianta Futurama Mos Craciun in desene animate a fost robotizat. Astfel, in loc de imaginea clasica a batranelului cu plete si barba, a aparut imaginea unui Mos Craciun-robot. De asemenea, Mos Craciun in desene animate este jucat si de celebrul personaj animat Tweety.Mos Craciun in desene animate are intotdeauna parte de intamplari impresionante si inedite. Mos Craciun in desene animate trebuie sa treaca prin situatii senzationale care, de cele mai multe ori pun in pericol impartirea cadourilor de Craciun. In final, Mos Craciun in desene animate reuseste de fiecare data sa aduca toate cadourile la timp.

Mos Craciun colorat in desene animate este cunoscut in orice parte a lumii. Intalnim desene animate cu Mos Craciun in multe tari. Insa, cea mai frecventa aparitia a lui Mos Craciun in desene animate este in S.U.A. Imaginea lui Mos Craciun este foarte populara in statele americane.

Ultima actualizare în Marţi, 10 Mai 2011 07:47
 


Sondaje

Vine Mos Craciun la dv. in fiecare an?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com